Welcome to African Young Professional Network!

9 October Print

Welcome to African Young Professional Network!

Heb jij je al aangemeld voor de AYP training Assertiviteit & Zichtbaarheid? / Did you register for the AYP training Assertiveness & Visibility?

AYP organiseert op zaterdagmiddag 18 oktober in Amsterdam een training over assertiviteit en zichtbaarheid. Deze training biedt jou tools aan om jouw carrière in eigen handen te nemen. Ben jij beneuwd naar welke vraagstukken de revue zullen passeren, dan klik hier voor aanvullende informatie en registratie.

AYP organizes on Saturday afternoon October 18th in Amsterdam a training about assertiveness and visibility. This training will offer lots of tools to learn how you can take charge of your own career and move it to greater heights. Are you interested in the training and the topics that will be addressed during the training, then click here for additional information and registration information.
www.aypnetwork.nl

Agenda Link Community Public Announcement

Related Posts

Connect