Africa Roadshow by Chamber of commerce Holland, 14-Nov 2013 in The Hague

28 October Print

Zoekt u nieuwe markten en bent u avontuurlijk ingesteld?

Afrika is wellicht niet de eerste regio waar u aan denkt. In dat geval wordt het tijd het continent te leren kennen, want de economie in Afrika groeit een stuk harder dan in de rest van de wereld: in de periode 2013-2015 gemiddeld meer dan 5 procent. Toenemende investeringen, hogere grondstofprijzen en een aantrekkende wereldeconomie zullen daarvoor zorgen, voorspelt de Wereldbank. Elk jaar zal Afrika de komende jaren een nieuw record zien in investeringen. In 2015 zal dat zijn opgelopen tot 54 miljard dollar (ruim 41 miljard euro). Er liggen kansen voor ondernemers uit allerlei sectoren. Pioniers die een uitdaging willen aangaan en niet bang zijn voor eventuele hobbels onderweg. Bent u daar ook bij?

Als u wilt weten welke mogelijkheden er voor uw sector zijn in Afrika, komt u naar een van de bijeenkomsten van de Africa Roadshow, een initiatief van de Kamer van Koophandel in samenwerking met Syntens Innovatiecentrum, AgentschapNL, NABC en SANEC. Hier hoort u meer over de economische ontwikkeling in deze landen, welke perspectieven er zijn voor ondernemers en waarmee u tijdens het zakendoen in deze landen rekening moet houden.

De kosten bedragen slechts 15 euro per persoon, inclusief buffet.

http://www.africaroadshow.nl/

Address:
Kamer van Koophandel

Bezoekadres
Koningskade 30
2596 AA Den Haag
Email: info@africaroadshow.nl

Agenda Link Economy Finance Jobs Public Announcement

Related Posts

Connect