Reminder; 14 mei a.s. Dudok Den Haag. U komt toch ook?! GIVE A SHIFT

9 May Print

Beste maatschappelijke organisatie,

Hierbij stuur ik u een reminder over het volgende:

Komende week is het zover, dan vindt Students Who Give a Shi(f)t plaats. Een Haags evenement om studenten op te roepen zich vrijwillig in te zetten voor de vraagstukken die er leven in de stad.

Op 14 mei zal vanaf 16.00 uur het evenement geopend worden tijdens een netwerkevenement, waarbij bekende Nederlanders Dennis Weening en Valerio Zeno een Battle Between the Sexes zullen ontketenen om te onderzoeken of jongens beter zijn in en meer weten over vrijwilligerswerk dan meisjes, of misschien wel andersom.

Aansluitend willen we studenten in de gelegenheid stellen om kennis te maken met u! We kunnen wel vertellen over maatschappelijke initiatieven en vraagstukken in de stad, maar u bent de aangewezen partij om een beroep te doen op de studenten om zich in te zetten voor Den Haag

U bent daarom ook van harte welkom in Dudok (Hofweg 1a, Den Haag) op 14 mei vanaf 17.00 uur om de studenten te informeren over uw organisatie en te motiveren een maatschappelijke bijdrage te leveren. In deze week, of in de toekomst.

Bent u benieuwd naar de Battle Between the Sexes? Vanzelfsprekend mag u ook al om 16.00 uur aansluiten.

Wij ontvangen graag een aanmelding op info@giveashift.nl.

Wilt u meer informatie over het evenement en het programma, kijkt u opwww.giveashift.nl. Of volg ons via Twitter op @giveashift.

Wij hopen u te zien op 14 mei!

Hartelijke groet
Namens het projectteam,

Fabienne van Luin

Agenda Link Public Announcement

Related Posts

Connect