Back to School

4 October Print

Back to School

Het nieuwe schooljaar is wederom weer begonnen , waarbij jongeren weer voor nieuwe obstakels komen te staan. Een toekomstbeeld is iets waar Afrikaanse jongeren vaak mee zitten, zowel thuis als op school. Doordat ouders soms hoge tot zelfs onrealistische verwachtingen van hun kind hebben  en zich weinig bemoeien met de activiteiten waar het kind zich mee bezig houdt, ontstaan er een sterke botsing in de communicatie. Hierdoor voelen de jongeren zich onbegrepen en is er een negatief beeld gecreëerd. Maar niet alleen slechte communicatie met de jongeren maar ook met name de docenten weten de ouders niet wat hun kind wilt en hoe zij hun kind hiermee kunnen steunen.

 

Wij van AfroEuro willen hier een inzicht in geven aan zowel de ouders als jongeren in de vorm van een actieve voorlichting avond. Waarbij er veel interactie zal zijn tussen de uitgenodigde sprekers en het publiek. En uiteindelijk zal er ook een debat komen ter afsluiting. Onze doel is om de ouders duidelijk te maken wat de jongeren willen/ verwachten van hun ouders, en de jongeren niet alleen duidelijker beeld te krijgen van hun toekomst , maar ook de initiatief te nemen om daar aan te beginnen te werken.

 

Datum: Saturday, 27 September 2o12

Tijd: 16.00 – 21.00hrs

Plaats: 1e van der Kunstraat 292, Den Haag- Netherlands

Agenda Link Community Entertainment Public Announcement Youth

Related Posts

Connect