Gratis voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen 2012 in begrijpelijk taal!

4 September Print

Gratis voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen 2012 in begrijpelijk taal!

Het OBV en ProDemos geven taal een stem op Wereldalfabetiseringsdag!

Gratis voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen 2012 in begrijpelijke taal!

‘Stemmen, hoe doe je dat?’ Op zaterdag 8 september, Wereldalfabetiseringsdag, organiseert het OBV samen met ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat – een interactieve informatieochtend over de Tweede Kamerverkiezingen 2012. Politiek en verkiezingen in begrijpelijke taal.

In het Huis voor Democratie en Rechtstaat krijg je van 10 uur tot 12.30 uur praktische informatie over stemrecht en democratie. Samen met politici praat je in kleine groepjes over het belang van stemmen en de verkiezingen. Je kunt ook vragen stellen aan de politici. De ochtend wordt interactief afgesloten met het spel ‘Stemmen met je voeten’.

Hoofddoel van de ochtend is om de drempel te verlagen om op 12 september te stemmen.

Iedereen is welkom in het Bezoekerscentrum van ProDemos op de Hofweg 1H in Den Haag. Gratis toegang en kinderopvang. Meld je wel even van tevoren aan bij Joke Junger via info@obvdenhaag.nl of bel met 070-3456005.

Deze activiteit is onderdeel van de Week van de Alfabetisering 2012 van de Stichting Lezen en Schrijven: MailScanner has detected a possible fraud attempt from “www.linkedin.com” claiming to be http://weekvandealfabetisering.nl/activiteiten/detail/398-het-obv-en-prodemos-geven-taal-een-stem-op-wereldalfabetiseringsdag/

Met vriendelijke groet,

 

Eline van Oord-Jansen Venneboer

Voorlichting, pr en werving

 

Stichting Ontmoeting met Buitenlandse Vrouwen

Conradkade 62

2517 BS Den Haag

070-345 60 05

http://www.obvdenhaag.nl/nieuws.htm

Agenda Link Economy Politics Public Announcement

Related Posts

Connect